Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

AGAVANZA I/S
CVR nr.: 35922504
Hovedgaden 30
DK-6720 Nordby, Fanø
Email: info@agavanza.com
Telefon: (+45) 30487425

Betaling

Alle priser på vores hjemmeside er i Danske Kroner og inkl. moms. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

På www.agavanza.com kan du udelukkende betale med Dankort, bankoverførsel eller Mobilepay.   
Betaler du med Dankort, bliver pengene først hævet fra din konto, når varen er sendt afsted fra vores butik.

 

Der kan betales via Mobilepay til følgende nummer: 17852


Der kan betales via bankoverførsel til følgende konto:
Reg. nr: 9684 Kontonr: 0000266507

 

Vi sender ikke ordren fra vores værksted, før indbetalingen er registreret på vores konto. Ordrer der betales med bankoverførsel eller Mobilepay, bliver reserveret i 1 uge fra bestillingstidspunktet, indtil betalingen fuldføres. Betales der ikke inden ugen er gået, bliver varerne igen sat til salg på vores website eller i butikken. Ønsker du herefter stadig at købe varen, skal du derfor foretage en ny bestilling, da den gamle vil være slettet fra vores system.


IBAN: DK05 96840000266507
BIC/SWIFT: FASLDK21
Husk at angive dit ordrenummer!

Levering

Levering indenfor Danmark: 

- GLS Pakkeshop (pakken kan afhentes på dit nærmeste BRING udleveringssted): GRATIS. Levering indenfor 1-4 hverdage.

Det er vigtigt at du husker at vælge den pakkeboks hvortil du vil have sendt din pakke. Hvis du ikke gør dette, vælger vi automatisk den der er nærmest din bopæl.

- GLS Hjemmelevering (pakken sendes til din adresse med Track&Trace): 30 DKK. Levering indenfor 1-4 hverdage.

Levering udenfor Danmark:

Postnord (sendt til din adresse med Track&Trace): 100 DKK. Gratis levering ved køb over 600 DKK! Levering indenfor 10 hverdage.
 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.agavanza.com. Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder fortrydelsesret i vores fysiske butik!
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt til vores
email: info@agavanza.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur med varen. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst på denne side. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Alle varer som sendes retur, skal sendes i den originale emballage (smykkeæske) de blev sendt i.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling indenfor 14 dage efter modtagelse af varen, med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

AGAVANZA I/S
Hovedgaden 30
DK-6720 Nordby
Fanø

 

Hvis du køber i vores fysiske butik på Fanø, tilbyder vi 30 dages bytteservice, ved fremvisning af kvittering eller byttemærke. Også her gælder det, at smykket skal leveres tilbage i samme stand som det blev solgt, og i sin originale smykkeæske. Du kan få udleveret andre varer for det samme beløb som den returnede vare koster, eller få et gavekort på beløbet. 


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.agavanza.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Send venligst den/de varer du ønsker at returnere til følgende adresse:


AGAVANZA I/S
Hovedgaden 30
DK-6720 Fanø

 

Link til fortrydelsesformular